UIT Damer - Sesongen 2002

TBIK-CUP (7'er)
17/11/02

Søndag 17.11. gikk den årlig fotballturneringa for bedriftsidrettslag av stabelen i Skarphallen. For første gang på ganske mange år ble det også avholdt en damecup, eller serie som det ble til slutt. Etter en litt nervøs start kom UIT jentene mer til sin rett mot slutten av turneringa. Seieren over turneringsvinnerne fra Harstad i siste kamp sikret 3. plassen. Turneringa ble veldig jevn. Kun ett mål skilte UIT fra 2. plassen, og dersom det målet hadde kommet mot lærerhøgskolen så hadde UIT gått helt til topps....

07/12/02

Lørdag 7.12. ble det arrangert jubileumscup for "voksne jenter" (30+) i Skarphallen i Tromsø. Initiativtaker og arrangør var Troms Fotballkrets, og turneringa markerte 25 år med damefotball i Troms. UIT stilte med mange av spillerene som deltok i TBIK-cup, og det etter en strålende innledning på turneringa endte vi til slutt på fjerdeplass. Kattfjord 2 vant turneringa etter seier over Kvaløysletta i finalen.