3. gang: Kr. 800 i bot + diskvalifisering.
    2. gang: Kr. 1000 i bot + diskvalifisering.
  • Lag som trekker seg etter seriestart: Kr. 1000 i bot.
  • Gebyr for dispensasjon er Kr. 200 per person.

DISPENSASJONER

Det gis maksimum 3 - tre - dispensasjoner per lag, per idrett, per år. De(n) det søkes for kan ikke være ansatt i ett firma hvor det er bedriftsidrettslag og hvor de stiller lag i den idrettsgrenen det søkes dispensasjon for. De(n) søknaden gjelder skal ikke være aktiv i den idrettsgrenen det søkes for. Standard søknadsskjema skal benytted for hver søknad.

NOEN SPILLEREGLER

7'er fotball spilles etter Norges mosjons- og bedriftsidrettsforbunds konkurranseregler, etterfølgende reglement, kretsens egne kampreglement og Norges Fotballforbunds regler.

• Begge lag plikter å stille med minst en ball.
  • Et lag må minst ha 5 spillere på banen for å kunne starte en kamp. En av disse spillerene må være keeper. Dersom et lag mister spillere underveis (skader, utvisning, o.l.) skal kampen fortsette.
  • Antall innbytterer er ubegrenset.
  • Leggbeskyttere er påbudt.
  • Spilletiden er 2x30 minutter med inntil 5 minutters pause. Ved cup-kamper skal 2x5 minutters ektraomganger etter "sudden-death" prinsippet benyttes ved uavgjort resultat etter full tid. Dersom ingen av lagene scorer i ekstraomgangene, skal straffesparkkonkurranse avholdes.
  • Ved frispark, corner o.l. skal motspillerene være minst 5 meter fra ballen.
  • Offside praktiseres ikke.
  • Utspill fra mål, etter at ballen har vært ute av spill, skjer ved at keeperen kaster ut ballen. Ballen er ikke i spill før den har vært innom en annen spiller. Det er således ikke lov for keeperen å legge ballen ned på bakken og så sparke den ut.
  • Alle andre spillere enn keeperen må være ute av straffefeltet ved utspill fra mål.
  • Regelen om utspill over midtbanelinjen er utgått.
  • Keeperen kan ikke benytte hendene på tilbakespill, eller etter innkast.